Legyen Ön is tag!

Tisztelt Érdeklődő!

Az egyesületi tagság feltétele a tagdíj fizetése és az Alapszabály elfogadása.

Mielőtt kitöltené a nyilatkozatát és a szükséges dokumentumokat, kérjük figyelmesen olvassa el a szabályzatainkat, hogy megismerje a jogait és kötelességeit.

Amennyiben szeretne Egyesületünkhöz csatlakozni mint szamár tulajdonos és tenyésztő rendes tagként, vagy pártoló tagként, töltse le az Egyesület menüpont alatt található Belépési nyilatkozatot és kitöltve, aláírva küldje el a következő címre:

Magyarországi Szamártenyésztők Egyesülete

7477 Szenna, Rákóczi u. 46.

Ha Ön kis- vagy középvállalkozó, vagy őstermelőként tart szamarat, töltsön ki - szintén letölthető - KKV kérelmet is, a tájékoztató és kitöltési útmutató alapján. A kérelmet szintén postai küldje el az Egyesület címére.

Email-ben küldött belépési nyilatkozatokat és KKV kérelmeket nem tudjuk elfogadni.

Az új tagok belépéséről az Elnökség dönt, a döntésről a jelentkező értesítést kap. A tagsági viszony a jóváhagyó elnökségi határozat dátumától kezdődik. Tagsági viszony létesítése előtt ne utaljon tagdíjat az Egyesület bankszámlájára.

Csak a lóútlevéllel rendelkező szamarakat tudjuk nyilvántartásba venni, a jelöletlen szamarak tulajdonosai pártoló tagok lehetnek.

Nem minden, lóútlevéllel rendelkező szamár fogadható el a magyar parlagi szamár fajtában (pl. törpe, óriás, tarka), és nem minden szamármén kap automatikusan tenyésztési engedélyt. A nyilvántartásba vételhez komplex (küllem, viselkedés, mozgás) bírálaton kell minden szamárnak résztvennie.

A tartó saját tenyésztői nyilvántartását segítheti a Kancalap, nem szükséges beküldeni.

Tagdíj: 3.000 Ft/év

Kancadíj (törzskönyvi nyilvántartás) KKV státuszú tagoknak: 0 Ft/kanca/év

Kancadíj (törzskönyvi nyilvántartás) nem KKV státuszú tagoknak: 10.000 Ft/kanca/év

 

A szamarak azonosítását és egyedi jelölését az Egyesület végzi, ezért ha azonosíttatni, bíráltatni szeretné a szamarát, akkor az elérhetőségét megadva írjon nekünk (info@szamar.hu) és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatások díja:

Ismert származású csikó azonosítása: 5.000Ft + chip
Ismeretlen származású  csikó/szamár azonosítása: 10.000Ft + chip

Pót fedeztetési jegy eljárás: 5.000Ft

Kiszállás soron kívül 300km alatt: 25.000Ft
Kiszállás soron kívül 300km felett: 100 Ft/km
Kiszállás tervezett (ajánlott időpontban) : ingyenes

A chip (kb 2.000 Ft) behelyezését a tenyésztő állatorvosa végzi.

A tagdíj és szolgáltatás díja fizethető személyesen, illetve postai csekken elküldhető a fenti címre, vagy átutalható/befizethető az alábbi bankszámlára.

Takarékbank Zrt.

18203057-06024506-40010019